White Wash buffetkasten

Je zoet ze steeds vaker voorbij komen op instagram en in de bekende woonbladen: White wash buffetkasten. Dit soort kasten zijn in veel gevallen grotendeels met de hand gemaakt, en gelakt met twee lagen white wash verf. Doordat ze met de hand worden gemaakt is vrijwel elk formaat mogelijk, en daarom zijn dit soort white wash buffetkasten ontzettend populair. Ze worden vaak in winkels gebruikt omdat ze ook in zeer grote formaten te krijgen zijn, en ook in woonkamers en keukens zie je ze vaak. Mensen met een grote verzameling servies bijvoorbeeld, zijn vaak erg fan van dit soort dressoirs. Je kunt ze namelijk kopen met dichte deurtjes, maar ook met glazen deuren zodat je al je mooie servies tentoon kunt stellen.

White wash buffetkasten zijn echte eyecatchers

Als jij je nieuwe huis aan het inrichten bent en je bent op zoek naar een mooie eyecatcher voor in de woonkamer dan zou je zeker eens naar white wash buffetkasten moeten zoeken. Dit type kasten kan namelijk zowel in de keuken als in de woonkamer, of natuurlijk achter de eettafel. Je kunt er zowel complete serviezen in kwijt als een verzameling boeken of kunst. Met white wash buffetkasten kun je echt alle kanten op qua styling, en omdat ze zo basic zijn passen ze eigenlijk in elk huis.

Op maat gemaakte houten kasten

Dit soort kasten kun je bij een echte meubelmaker op maat laten maken, dus maak vooral een ontwerp in een maat naar keuze, en vraag de meubelmaker om hem precies te maken zoals jij wilt. Met glazen deurtjes of liever open vakken, met een ondieper bovenstuk of juist de hele kast even diep. Dit soort buffetkasten kun je echt precies naar jouw eigen wensen laten maken, en als je niet van white wash lak houdt dan kies je gewoon een andere kleur die beter past bij jouw interieur. Een chique zwarte of witte kast bijvoorbeeld, kan allemaal!