Je bent net gestart met je nieuwe onderneming en hebt daar natuurlijk ook een website voor nodig. Als je een site van goede kwaliteit wilt die ook nog eens goed vindbaar is in google dan kun je het beste via een developer een website laten maken. Zo’n bedrijf is namelijk gespecialiseerd in het bouwen van maatwerk websites, maar ook in de online marketing die erbij komt kijken. Enkel een website hebben is in veel gevallen namelijk niet voldoende om bekendheid te krijgen. Je zult ook aan online marketing moeten doen om zoveel mogelijk bezoekers naar je site te trekken. Hoe meer bezoekers, hoe meer klanten je immers zult hebben. En het is natuurlijk heel handig dat je deze online marketing door hetzelfde team professionals kunt laten uitvoeren als waar je je website gaat laten maken. Een webbureau neemt voor jou graag al deze zaken uit handen, zodat jij je kunt focussen op het verbeteren van je product of dienst. Ze bouwen een website voor je die duidelijk showt waar jij en bedrijf voor staan, en waar het klanten heel makkelijk wordt gemaakt om tot aankoop of actie over te gaan, want dat is immers waar die hele website voor bedoeld is, nietwaar?

 

Wat kost een nieuwe website laten maken?

Als je bij een webbureau aanklopt om een nieuwe website te laten maken wil je natuurlijk eerst weten wat het precies kost. Nu, het is onmogelijk om je hier in dit stukje tekst een prijsopgave te geven, want wat een nieuwe site kost is heel erg afhankelijk van hoe uitgebreid je hem wilt hebben. Een simpele, informatieve site kan relatief goedkoop worden gerealiseerd, maar een uitgebreide webshop kost veel meer tijd om te bouwen, zeker als je ook nog van allerlei functionaliteiten zoals kortingscodes enzo gebruik wilt maken. Wat die nieuwe website laten maken kost kun je daarom bij een webbureau heel gemakkelijk online aanvragen. Neem gewoon even contact met ze op en leg ze uit wat je nodig hebt en wat je voor ogen hebt. Dan vertellen zij je op korte termijn wat je daarvoor kwijt zou zijn en natuurlijk wat ze allemaal voor je kunnen betekenen als die site eenmaal af is.

 

Met online marketing trek je klanten

Een nieuwe website laten maken is natuurlijk stap 1, maar die website bekendheid laten krijgen is stap 2. Daarom zijn veel developers ook gespecialiseerd in allerlei online marketingtechnieken die jou gaan helpen exact de juiste klanten te trekken. Denk maar eens aan SEO (zoekmachine optimalisatie), SEA (adverteren op Google) en video marketing. Ook social media marketing is natuurlijk een fantastische manier om de juiste klanten te vinden. En al deze zaken kan dit webbureau voor jou uit handen nemen, zodat jij achterover kunt leunen en alleen nog maar hoeft te wachten tot de bestellingen binnenkomen, top toch?