Food truck

Als je een jarig bent, gaat trouwen, een jubileum viert, of nog iets heel anders viert, dan geef je waarschijnlijk een feestje. Voor zo’n feestje moet je van alles regelen. Dit regelen kan soms best lastig en vermoeiend zijn, omdat je aan zo veel dingen moet denken. Er moet goede muziek zijn, er moet versiering zijn, en je moet genoeg eten en drinken voor je gasten regelen. Om dit nu uit handen te geven, is het mogelijk om een foodtruck aan huis in te huren. Zo’n foodtruck zorgt dan voor het eten dat jij hebt aangegeven. Gasten van je feest kunnen het dan zelf halen bij de foodtruck, op het moment dat zij honger hebben. Dit scheelt jou veel werk, en je gasten kunnen zo alsnog genieten van lekker eten.

 

Kies voor Hollands of Indonesisch

Wanneer je een foodtruck aan huis inhuurt, kan je hiervoor zelf kiezen wat voor soort eten je wil hebben. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Hollands eten. In dit geval kunnen jij en je gasten gaan genieten van stamppot, gehaktballen, rookworst, erwtensoep en vlaflip. Ook kan je kiezen voor Indonesische gerechten. Hierbij kan je denken aan nasi goreng, bami pangang en sate ajam. Voor welke optie je ook kiest, het eten wordt altijd vers klaargemaakt in de foodtruck.

 

Altijd genoeg eten en goede service

Het voordeel van het inhuren van een foodtruck is dat er sowieso genoeg eten op jouw feest aanwezig is. Ook wordt er gezorgd voor genoeg borden en bestek. Verder kan er op aanvraag ook voor tafels en bankjes gezorgd worden, waar de gasten op kunnen zitten. Ook behoort er een bar tot de mogelijkheden als extra optie. Daarnaast kunnen er ook obers meegenomen worden, die gaan rondlopen langs de gasten wanneer er weer nieuwe lekkernijen klaar zijn. Er is dus in elk geval sprake van goede service. Aan het einde van je feest wordt alles weer opgeruimd. Je hoeft je dan ook niet druk te maken om de afwas, want ook dat wordt gedaan door de foodtruck medewerkers.